Fashion for Good: Tips voor een duurzame kledingkast

Steeds meer mensen proberen hun garderobe te verduurzamen. Maar hoe pak je dit aan? De wereld van duurzame mode is erg complex. Het Fashion for Good Museum helpt je in deze interactieve sessie op weg met tips voor een duurzame kledingkast. Fashion for Good gelooft dat de mode industrie kan én moet veranderen en is expert in het verspreiden van de juiste kennis hierover. De sessie zal worden verzorgd door duurzame mode expert Yael. Voor iedereen die geïnteresseerd is in mode, duurzaamheid of innovatie.

Fashion for Good: Tips for a sustainable Wardrobe

More and more people are trying to make their wardrobe more sustainable. But how do you go about it? The world of sustainable fashion is very complex. In this interactive session, the Fashion for Good Museum will help you on your way with tips for a sustainable wardrobe. Fashion for Good believes the fashion industry can and must change and is an expert in spreading the right knowledge about this. The session will be given by sustainable fashion expert Yael. For anyone interested in fashion, sustainability or innovation.