Bewonder bij binnenkomst een nieuw kunstwerk dat nieuw licht schijnt op het allerkleinste onderdeel van ons bestaan; namelijk de genetische code waaruit iedereen om ons heen bestaat. Het lichtkunstwerk neemt dit perspectief als beginpunt om vervolgens uit te zoomen naar een bredere opvatting van herkomst, diversiteit en overeenstemmingen tussen jou als bezoeker en de wereld om ons heen. Speciaal te zien tijdens Museumnacht bij Wereldmuseum Leiden!

Admire upon entry a new artwork that sheds new light on the smallest component of our existence: the genetic code from which everyone around us is made. The light installation takes this perspective as a starting point to then zoom out to a broader view of origin, diversity, and similarities between you as a visitor and the world around us. Exclusively on display during Museum Night at Wereldmuseum Leiden!

Lichtinstallatie van kunstcollectief Spacelab.Lighting