Je kent het wel: sommige mensen komen ’s ochtends moeilijk hun bed uit maar hebben tot laat in de avond energie. Andere mensen hoef je na 9 uur ‘s avonds geen berichtje meer te sturen, want die liggen al op één oor, en staan ’s ochtends vroeg weer vrolijk naast hun bed. Waar komen die verschillen vandaan? Bestaan avond- en ochtendmensen echt en is dat te beïnvloeden of trainen? Kom langs en ontdek meteen hoe jouw biologische klok zich verhoudt tot die van andere bezoekers van de Museumnacht!

This will sound familiar: some people struggle to get out of bed in the morning but have energy late into the evening. Others, you don’t even bother messaging after 9 PM because they’re already fast asleep, yet they cheerfully wake up early in the morning. Where do these differences come from? Do night owls and early birds really exist? Can you influence this? Come by and find out how your biological clock compares to that of other Museum Night visitors!

Ontdek hoe jouw biologische klok is afgesteld