Verken de kracht van expressie tijdens onze ‘Sip and Paint: Druk je uit’ workshop, geïnspireerd door het werk van kunstenares Belkis Ayón, nu te zien in onze tentoonstelling: ‘In Schitterend Licht’. Ontdek de betekenis van spreken zonder woorden terwijl je je eigen collografieplaat creëert. Een druktechniek waarbij je met verschillende materialen een drukplaat maakt met uiteenlopende texturen. Ervaar creativiteit, gezelligheid en geniet van een drankje tijdens de museumnacht in het Wereldmuseum Leiden!

Explore the power of expression during our ‘Sip and Paint: Express Yourself’ workshop, inspired by the work of artist Belkis Ayón, now on display in our exhibition: ‘In Brilliant Light’. Discover the meaning of speaking without words while creating your own collograph plate, a printing technique that involves creating a plate with various materials and textures. Experience creativity, fun, and a sip during the museum night at the Wereldmuseum Leiden!

Sip & Paint: Druk je uit!