SPOT

Neem een kijkje in de wereld van SPOT tijdens de Museumnacht Leiden. SPOT is de plek en het platform voor jonge, ambitieuze makers om te leren, te ontwikkelen, samen te werken en samen te creëren. Wij nodigen jou uit om op het Nachtpad de belevenissen van de creatieve professional te ontdekken.

Op het Nachtpad schijnen we licht op de uitdagingen van hedendaagse makers. Bij SPOT draait het om de kracht van samenwerkingen en het creëren van een community van gelijkgestemde makers die elkaar inspireren en ondersteunen. Tijdens deze expositie ga je mee op reis door de gedachtenwereld van jonge creatives en maak je voor even deel uit van SPOT. Want bij SPOT geldt: art is community.

Take a look into SPOT’s world during Museumnacht Leiden. SPOT is thé place and platform for young and ambitious makers to learn, develop and work/create together with others. SPOT invites you to experience the creative professional. 

Along Nachtpad the contemporary creations of SPOT will be highlighted. At SPOT the power of teamwork and community are central, creating a place of equality in which makers inspire and support each other. Their slogan: art is community.