Workshop Visible Mending – Handwerkstudio Leiden

Een gat of scheur in je favoriete kledingstuk? Stop ‘m in je totebag en kom het repareren op de Museumnacht! Verschillende textielkunstenaars van Handwerkstudio Leiden leren je in het Atelier van Museum De Lakenhal hoe je een kledingstuk nieuw leven in kan blazen. Tijdens de workshop Visible Mending experimenteer je met verschillende materialen en leer  je de kneepjes van het vak. Zo schenk je een kapotte broek of blouse een tweede leven. Of pimp gewoon de kleding die je al aanhebt. Dan heb je meteen een kekke outfit voor op de Afterparty!

Workshop Visible Mending – Handwerkstudio Leiden

Has your most beloved piece of clothing been tossed to the back of your wardrobe? Whether it’s a hole in your favorite blouse or an unwanted tear in a trouser: make sure to put it in your totebag and repair it on the Museumnacht! At Museum De Lakenhal’s atelier the independent artists behind Handwerkstudio Leiden will learn you how to revive your clothing piece. Come and experiment with various materials during their Visible Mending workshop. Not only will you be able to give your textiles a second life, you might also be guaranteed of an outfit to wear to the Afterparty!